Boezemkerk
Wijkgemeente te Ridderkerk Bolnes

Zendingsproject GZB

Per januari 2013 steunen wij als zendingscommissie een project van de GZB. De GZB heeft Harriëtte Smit (35), opgegroeid in Ridderkerk, maar de laatste jaren gewoond in Gouda, vanuit deze plaats benoemd als jeugdwerker binnen de unie van Eglises Réformées Evangéliques (ERE) in Frankrijk. Harriëtte heeft zich gevestigd in Bordeaux en legt zich toe op het opzetten van missionair jeugdwerk in de gemeente "de la Gironde" van de ERE. De ERE heeft een jonge gemeente in Bordeaux en zoekt naar wegen om missionair relevant te zijn. De gemeente heeft een missionair bewogen predikant en wil daarnaast een werker inzetten voor missionair jeugdwerk in en rond de gemeente en om andere ERE-jeugdwerkers in de regio toe te rusten.
Harriëtte Smit heeft naast een pabo-opleiding, de jongerenwerkersopleiding aan ’De Wittenberg’ in Zeist gedaan. Ze was ook jeugdwerkadviseur bij de Hervormd Gereformeerde Jeugdbond (HGJB) te Schoonhoven.

Beheer